Cosul meu: este gol

Cum sa cumperi

Pentru a comanda vă recomandăm să respectați urmatorii pași:

Creați-vă un cont!
În acest mod, de fiecare dată când veți dori să comandați, vă va fi mai ușor, fiindcă nu va mai trebui să introduceți datele de identificare; odată contul creat va fi necesară doar autentificarea (mail + parola);

Alegeți produsele și dați click pe opțiunea: „PUNE
 IN COS”; Verificați coșul. Dați click pe coș și verificați dacă lista dumneavoastră de produse este corectă. Se pot face modificări. Apăsați apoi pe „URMATORUL PAS”;

Pentru a finaliza comanda trebuie să ne furnizați, în formularul de comandă, datele dumneavoastră și adresa de livrare. Aici aveți la dispoziție și rubrica de comentarii în care puteți specifica detalii despre comandă, dacă este nevoie.

După parcurgerea cu success a tuturor acestor etape, veți fi inștiințat că ați fost introdus în baza de date a Vânzătorului și comanda dumneavoastră a fost transmisă către operatori. În cel mai scurt timp (max. 24 ore) veți fi contactat de către noi, prin mail sau telefon, pentru confirmare.

Comanda lansată de dumneavoastră devine valabilă din momentul acceptarii ei de către noi!

În cazul în care produsul pe care l-ați comandat nu este pe stoc acesta va fi livrat în cel mult 14 zile de la data comenzii. Dacă, din motive independente de voința noastră, perioada de livrare este mai mare de 14 zile vă vom informa în cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail) și în funcție de noile informații furnizate, puteți anula comanda sau, după caz, vă puteți da acordul pentru prelungirea termenului de livrare sau pentru achiziționarea unui produs similar, evident cu obligația pentru Cumpărător de a achita diferența de preț în cazul în care noul produs este mai scump, sau cu obligația pentru Vânzător de a returna diferența de preț în situația în care noul produs comercializat este mai ieftin (în cazul în care plata a fost efectuată în avans).

Toate prețurile afișate pe magazinul online www.tehnicadeferma.ro sunt finale și includ TVA.
Prețurile afișate nu includ costul transportului.

ATENȚIE! Pentru echipamentele complexe, la a căror calculație de preț sunt necesare mai multe detalii, prețul specificat pe site este zero. În acest caz, va rugăm să ne contactați pentru a primi mai multe informații din partea dumneavoastra care să ne permită să facem o calculație de preț corectă.

Modalități de plată

Modalitatea de plată se va stabili de comun acord în funcție de valoarea comenzii.

În principiu plata se poate efectua în două modalități:
1. în sistem ramburs – Cumpărătorul achită contravaloarea comenzii și a transportului în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat;
2. prin banca – plata prin banca se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care Vânzătorul are deschis contul, fie prin transfer bancar.
Informatiile necesare unei plați prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni.

Pagina generata in: 0.103 secunde